Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

Salgsbetingelser

GENERELT

Salgsbetingelsene gjelder ved kjøp på www.sportsking.no

 

PRISER

Alle priser er i norske kroner og vises inklusive merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestillingen og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt m.m.

Vi tilbyr gratis frakt. (gjelder kun pakkeutlevering i butikk). Egne priser ved hjemlevering.

 

ORDREBEKREFTELSE

Når selgeren har mottatt kjøperens bestilling, skal selgeren uten ugrunnet opphold bekrefte ordren ved å sende en ordrebekreftelse til kjøperen. Det anbefales at kjøperen kontrollerer at ordrebekreftelsen stemmer overens med bestillingen med hensyn til antall, varetype, pris osv. Er det ikke samsvar mellom bestillingen og ordrebekreftelsen, bør kjøperen ta kontakt med selger så snart som mulig.

 

BETALING

Du kan velge mellom fire betalingsmetoder:

1) Faktura 14 dager er standard betalingsmetode, og velges automatisk ved klikk på "fullfør kjøp". (Du kan senere velge kortbetaling, se punkt 3) Med fakturabetaling får du 14 dager betalingsfrist.

Faktura sendes per e-post til registrert e-postadresse ved levering. Hvis du oppdager feil ved faktura, vennligst kontakt Klarna på www.klarna.no.

2) Faktura med delbetaling. Faktura sendes per e-post. Med delbetaling kan du delbetale ordresummen med månedlige tilsendte fakturaer.

Du kan når som helst innfri hele ordresummer på faktura uten ekstrakostnader.

3) Kortbetaling via Klarna. Kortbetaling velges på siden etter å ha klikket på "fullfør kjøp".

4) Betaling med VISA eller Mastercard. Kortet ditt belastes samme dag som varen blir sendt fra vårt lager. (Merk at beløpet kun er reservert fra din konto på kjøpsdagen).

 

LEVERING

Bestillinger før kl. 1400 sendes normalt samme dag. Normal leveringstid sør for Trondheim er 1-2 dager. Til Nord-Norge er det normalt 2-4 dagers leveringstid. Vi har risikoen for produktene inntil de overtas av deg, og er i din besittelse.

Pakker sendes med sporing til ditt nærmeste utleveringssted, og du må hente ut pakken innen 14 dager etter ankomst. Ved ordre som gir en pakke over 35 kg vil pakken sendes som stykkgods / hjemlevering. Disse ordrene vil sendes hjem til deg. Du kan også få pakker under 35 kg tilsendt hjem på dør. Velg alternativet hjemlevering.

Hentemelding sendes på sms og epost.

Ved sendinger under 2 kg forbeholder vi oss retten til å sende varen som brevpost , forutsatt at pakken vil passe i en postkasse.

 

BYTTE & RETUR

Kjøper står ansvarlig for retur av varer.

 

ANGRERETT

Kjøperen kan angre kjøpet av varen etter angrerettslovens bestemmelser. Kjøperen må gi selger melding om bruk av angreretten innen 14 dager etter at varen, de foreskrevne opplysninger om angreretten og angrerettsskjema er mottatt. Angrerettskjema sendes alltid pr mail sammen med leveringsbekreftelsen. Meldingen fra kjøper til selger om bruk av angreretten bør av bevishensyn være skriftlig (angrerettsskjema, e-post, telefaks eller brev), og den må inneholde opplysninger om hvordan kjøperen vil returnere varen til selgeren. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til selgeren innen rimelig tid. Selgeren er forpliktet til å tilbakebetale hele kjøpesummen til kjøperen innen 14 dager (hos oss 7 virkedager) fra den dag selgeren mottar varen eller henteseddel eller varen er stilt til selgerens rådighet. Selgeren kan ikke fastsette gebyrer for kjøperens bruk av angreretten. Kjøperen kan undersøke produktet før han eller hun angrer på kjøpet. Varen må likevel leveres tilbake til selgeren i samme stand og mengde som den var i da kjøperen mottok den. Kjøperen skal sende varen tilbake til selgeren i originalemballasjen.

Les mer om lov om angrerett her: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/2014-06-20-27

Les mer om kjøpsloven her: https://lovdata.no/dokument/NL/lov/1988-05-13-27

 

UNDERSØKELSE AV VAREN

Når kjøperen mottar varen, skal han eller hun undersøker om den er i samsvar med bestillingen, om den har blitt skadet under transporten eller om den ellers har mangler. Hvis varen ikke samsvarer med bestillingen eller har mangler, må du melde fra til oss innen 7 dager.

 

REKLAMASJON

Vi opplever svært sjelden feil med produktene våre. Skulle det allikevel inntreffe en feil/mangel på et produkt kontakter du oss på info@sportsking.no. Oppgi ordrenummer, reklamasjonsårsak og gjerne bilde av feilen. Vi behandler reklamasjonen innen 3 virkedager etter at varen er mottatt.

Se også http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/garanti-og-reklamasjon for mer info ang reklamasjon.

 

UAVHENTEDE PAKKER

Når du bestiller hos oss er det ditt ansvar å hente pakken din når den er levert ditt utleveringsted og det er ditt ansvar å hente pakken innen 14 dager. Vi har oppfylt vår del av kjøpsavtalen når pakken er levert til ditt utleveringssted.

Dersom du ikke henter pakken og forholder deg ellers helt passiv, vil pakken bli sendt i retur til oss. Du står ansvarlig for returkostnaden og belastes et håndteringsgebyr på kr. 200,-.

Du er selv ansvarlig for at kontaktinformasjonen du har oppgitt på ordren din er riktig. Har du ikke mottatt mail eller sms pga. feil oppgitte opplysninger står du fremdeles ansvarlig for å hente ut pakken i tide. Husk at du når som helst etter bestilling kan ta kontakt med oss for å få informasjon om bestillingen din.

Om du ønsker ny utsending på en uavhentet pakke vil det faktureres et fraktgebyr basert på transportørens priser.

 

PERSONOPPLYSNINGER

Med mindre kjøperen samtykker til noe annet, kan selgeren kun innhente og lagre de personopplysninger som er nødvendig for at selgeren skal kunne gjennomføre forpliktelsene etter avtalen. Personopplysningene til kjøper under 15 år kan ikke innhentes med mindre selgeren har samtykke fra foreldre eller foresatte. Kjøperens personopplysninger skal kun utleveres til andre hvis det er nødvendig for at selgeren skal få gjennomført avtalen med kjøperen, eller i lovbestemte tilfelle.

Hvis selgeren vil benytte kjøperens personopplysninger til andre formål, for eksempel til å sende kjøperen reklame eller informasjon ut over det som er nødvendig for å få gjennomført avtalen, må selgeren innhente kjøperens samtykke ved avtaleinngåelsen. Kjøperens samtykke må være frivillig og avgis ved en aktiv handling, for eksempel ved avkrysning. Kjøperen skal enkelt kunne kontakte selgeren, for eksempel pr telefon eller e-post dersom han eller hun har spørsmål om selgerens bruk av personopplysninger eller hvis han eller hun ønsker at selgeren sletter eller endrer personopplysningene.

 

FORCE MAJEURE

Med force majeure menes ekstraordinære hendelser som er utenfor partenes kontroll. Eksempler på dette er naturkatastrofer, flom, krig, opprør, streik osv. Denne klausulen løser oss fra ansvaret for forpliktelser som vi ikke er i stand til å gjennomføre grunnet hendelser utenfor vår kontroll.

 

FORBEHOLD

Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer/ tjenestene på siden. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål.

 

FIRMAINFORMASJON

Firmanavn: Sportsking AS

Adr: Flåtanstien 9, 3413 Lier

E-post: info@sportsking.no

Organisasjonsnummer: 915 916 392 MVA